background image
De beste apps voor uw gezondheid!

GGD AppStore

Laatste update: 8 juni 2022

Leestijd: < 1 minuten

Wil je actief aan de slag met je gezondheid? Zoek je betrouwbare apps om je gezondheid te meten of te verbeteren? Kijk dan voor de beste apps voor jouw gezondheid op www.ggdappstore.nl.

Twee leuke voorbeelden voor je mentale én lichamelijke gezondheid

  • De Nederlandstalige app Meditation Moments helpt bij het creëren van rustmomenten door middel van meditaties, muziek en tips. De app is geschikt voor jong en oud;
  • Naast rustmomenten is lichaamsbeweging belangrijk. Dit kan al heel eenvoudig door te gaan wandelen. De app Ommetje van de Hersenstichting stimuleert het maken van 1 of meerdere dagelijks ommetjes.

Waarom de GGD AppStore?

Wereldwijd zijn er duizenden gezondheidsapps. Ze beloven van alles, maar zijn ze allemaal wel betrouwbaar en effectief? Medewerkers van GGD’en in Nederland testen deze apps. Zij letten daarbij op gebruikersvriendelijkheid, betrouwbaarheid, onderbouwing en privacy.

Voldoet de app aan alle criteria die door de GGD zijn opgesteld? Dan komt de app terecht in de GGD AppStore. Je vindt er de beschrijving en de beoordeling van de geteste apps. Op die manier heb je een goed overzicht van de aanbevolen gezondheidsapps.

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje in de AppStore op www.ggdappstore.nl of bekijk de video: