background image

Gezonde Scholen regio Haaglanden

Factsheet Gezonde School regio Haaglanden 2022

Met de Gezonde School aanpak werken scholen structureel en planmatig aan de gezondheid van leerlingen en medewerkers. De school kiest zelf welk gezondheidsthema bij hen past. Alle activiteiten die bijdragen aan een gezonde leefstijl en een gezonde schoolomgeving worden in samenhang uitgevoerd.

De school investeert hiermee effectief in gezonde leerlingen, voor nu en voor de toekomst. In totaal zijn er 87 scholen met het vignet Gezonde School. Daarnaast zijn er in de regio Haaglanden nog tientallen scholen die volgens deze aanpak werken zonder dat zij hiervoor een vignet Gezonde School aanvragen.

 

Overzicht Gezonde Scholen Haaglanden

Overzicht Gezonde Scholen Haaglanden

GGD Haaglanden helpt uw school op weg naar een Gezonde School

Team Gezonde School van GGD Haaglanden geeft graag vrijblijvend advies. Welke gezondheidsthema’s passen bij uw school? En wat gaat al goed op uw school? Wij ondersteunen PO, VO, MBO-scholen en speciaal onderwijs.

Wist u dat u bijvoorbeeld kosteloos gebruik kunt maken van lestassen van verschillende gezondheidsthema’s? Neem contact op met team Gezonde School en vraag naar de mogelijkheden voor uw school!

 

Gezonde Scholen in Haaglanden per 1 januari 2023