Webinar: Wie bepaalt jouw gedrag

Laatste update: 24 april 2024

Webinar: ‘Wie bepaalt jouw gedrag’, van Haagse Aanpak Gezond Gewicht, woensdag 24 april, 19:00 uur

Programmamanager Wendy Schneider gaat in gesprek met illusionist Victor Mids, universitair docent bij het Amsterdam UMC Coosje Dijkstra, jeugdwerker Destiney Smit van Wijkz en Sebastiaan Nederhoed, coördinator bij De Haagse Sporttuin Schilderswijk en gezonde schoolcoördinator bij basisschool Startpunt International.

Met hen ontdekken we de wereld van verleidingen waardoor het maken van gezonde keuzes voor kinderen en jongeren steeds lastiger wordt. We bespreken hoe ons brein gemanipuleerd wordt en wat we daarvan merken op school, in de wijk en thuis. Ook gaan we na wat wij kunnen doen als professionals om hier tegenwicht aan te bieden en samen gezond gewoon te maken.

Eind vorig jaar hebben we Victor Mids gevraagd om een experiment uit te voeren op basisschool Grote Beer in Moerwijk. Dit is het startpunt voor ons gesprek en wordt ook op een later moment ingezet in een bredere campagne over verleiding. Houd hiervoor onze socials in de gaten.

We namen dit webinar eerder op en zenden het woensdag 24 april uit. Je kunt dan live met ons chatten.

Het HAGG team zit klaar om antwoord te geven op jouw vragen en met elkaar van gedachten te wisselen.

De uitzending start woensdag 24 april om 19:00 uur. Bekijk het webinar Haagse Aanpak Gezond Gewicht: “Wie bepaalt jouw gedrag?” (vimeo.com).