background image

Gezonde School

Laatste update: 10 mei 2022

Leestijd: < 1 minuten

Jouw leerlingen gezond, gelukkig en veilig op laten groeien? Dat is ons doel. Wij kunnen uw school hierbij helpen. Veel scholen in de regio Haaglanden besteden aandacht aan gezondheid op school. Denk hierbij aan onderwerpen als voeding, sport, een groen schoolplein en een prettig en veilig klimaat.

Wil je je tijd en aandacht hiervoor zo effectief mogelijk inzetten? Ons team Gezonde School ondersteunt je hier graag bij!

Gezondheid op jouw school

Werken aan gezondheid op school loont. Maar hoe maak je de juiste keuze uit het grote aanbod van programma’s en lespakketten?

Meer over gezondheid op jouw school

Thema’s

Ons team helpt bij het kiezen welke gezondheidsthema’s het beste bij jouw school passen of welke het belangrijkst zijn.

Meer over thema’s

Advies op maat of inspiratie nodig?

Wil je meer informatie of advies over hoe jouw school een Gezonde School kan worden? Ons team helpt je graag verder.

Meer over advies en inspiratie

Vignet Gezonde School

Ben je trots op de activiteiten van jouw school en wil je dat aan iedereen laten zien? Vraag dan het vignet aan of bekijk de voorwaarden waaraan je moet voldoen.

Gezonde school in regio Haaglanden

De adviseurs van GGD Haaglanden hebben al veel scholen in de regio geadviseerd om structureel aandacht te besteden aan diverse gezondheidsthema’s. In deze factsheet vind je een overzicht om hoeveel scholen het gaat, waar deze staan en aan welke thema’s ze werken. Wij kunnen ook jouw school kosteloos adviseren en ondersteunen.

Gezonde School regio Haaglanden 2021 (PDF, 575 kB)