Informatiecentrum

Lesmaterialen over gezondheid

Inspiratie opdoen?

Primair onderwijs

Wilt u les geven over gezondheid aan basisschoolleerlingen? Doe hier inspiratie op en vraag lesmateriaal aan. Basisscholen in Haaglanden kunnen materialen 3,5 week gratis lenen bij het informatiecentrum van GGD Haaglanden.
Lesmaterialen PO
Lees meer over Lesmaterialen PO

Voortgezet onderwijs

Bent u bezig met een project of gaat u les geven over een gezondheidsthema op het voortgezet onderwijs? Hebt u lesmateriaal nodig of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk onze catalogus en vraag lesmaterialen aan bij ons informatiecentrum.
Lesmaterialen VO
Lees meer over Lesmaterialen VO

Direct naar de catalogus

Zoek direct naar lesmateriaal in onze catalogus en vraag het aan bij het informatiecentrum van GGD Haaglanden. Dit is gratis voor alle scholen in de regio.
Lesmateriaal zoeken
Lees meer over Lesmateriaal zoeken

Praktische informatie

Aanvragen en lenen

In de online catalogus vindt u een overzicht van alle lesmaterialen, die u bij ons infocentrum kunt lenen of downloaden. Wilt u lesmateriaal lenen? Dan kunt u die ook meteen aanvragen via de catalogus. Hoe dat allemaal precies werkt, leest u in de werkinstructie.

Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op via infocentrum@ggdhaaglanden.nl of 088 – 355 01 00. We helpen u graag verder.

Ga direct naar de catalogus

Lesmaterialen gratis bezorgd en opgehaald op school

Voor alle scholen in de regio Haaglanden bezorgen we het lesmateriaal gratis op school en we halen het ook weer op. U hoeft dus niet naar de GGD te komen.

Vraag om advies aan ons Team Gezonde School

Weet u niet precies welk lesmateriaal u het beste kunt gebruiken tijdens uw les of voorlichting? Twijfelt u over het thema of weet u niet of iets geschikt is voor de groep? Neem dan vooral contact op met ons Team Gezonde School via gezondeschool@ggdhaaglanden.nl. De adviseur Gezonde School geeft u graag advies hierover.