HPV Awareness Day, 4 maart

Haal zonder afspraak, gratis je HPV-prik op de Grote Marktstraat in Den Haag!

Laatste update: 19 juni 2023

Leestijd: 2 minuten

Op zaterdag 4 maart is het HPV Awareness Day, een dag die in het teken staat van bewustwording rondom het HPV-virus en de mogelijke gevolgen hiervan.

45 GGD-locaties

Dit jaar zijn op 4 maart maar liefst 45 GGD-locaties in het land open om gratis HPV-prikken aan te bieden aan jongvolwassenen geboren tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003.

HPV-prikbus op de Grote Marktstraat

In Den Haag zal een speciale HPV-prikbus aanwezig zijn tussen 12.00 uur en 16.00 uur op de Grote Marktstraat. Iedereen in de doelgroep kan hier zonder afspraak terecht voor een gratis vaccinatie tegen HPV. Het is belangrijk om te weten dat de HPV-vaccinatie bescherming biedt tegen maar liefst 6 soorten kanker. Door jezelf te laten vaccineren bescherm je niet alleen jezelf, maar ook anderen in je omgeving tegen deze ernstige ziekten.

Andere locaties in de regio

GGD Haaglanden zal de komende periode ook aanwezig zijn op Hogeschool InHolland, de Haagse Hogeschool en de TU Delft om te vaccineren tegen HPV. Door het aanbieden van gratis vaccinaties op meerdere locaties hoopt de GGD zoveel mogelijk mensen in de doelgroep te bereiken en te vaccineren.

Kom langs zonder afspraak

Dus ben jij geboren tussen 1 januari 1996 en 31 december 2003 en wil je jezelf en anderen beschermen tegen HPV en daarmee ook tegen kanker? Of wil je meer informatie over de HPV-prik? Kom dan langs bij één van de 45 GGD-locaties of de HPV-prikbus in Den Haag op zaterdag 4 maart tussen 12.00 uur en 16.00 uur, op de Grote Marktstraat en haal gratis je HPV-prik!

Meer informatie

  • Kijk hier voor priklocaties en tijden in het land
  • Kijk hier voor priklocaties en tijden in de regio Haaglanden
  • HPV Keuzehulp