Achtergrondafbeelding
GGD Haaglanden

Opleidingen en stages

We bieden stages aan studenten van diverse opleidingen, ook zijn wij een opleidingsinstelling voor artsen Maatschappij en Gezondheid.

Stage lopen bij de GGD

Weten of er een mogelijkheid is voor een stage? Vul dit formulier dan in en stuur dit met uw motivatie en CV naar ons toe.

Opleiding Artsen Maatschappij en Gezondheid

GGD Haaglanden is een opleidingsinstelling voor artsen Maatschappij en Gezondheid. We zijn erkend door de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten (RGS). Wij doen dit voor de profielen Infectieziektebestrijding, Tuberculosebestrijding (TBC) en Medische Milieukunde (MMK) voor de eerste en tweede fase van de opleiding.

Bij ons werken ervaren opleiders die tijd en aandacht hebben voor u als AIOS. Daarnaast werken er enthousiaste collega’s die een belangrijke bijdrage leveren aan uw opleiding. Na afloop evalueren we samen de opleidingsperiode.

Algemene informatie over de opleidingen vindt u op www.artsmg.nl.

Meer informatie over de profielen

Arts Infectieziektebestrijding

Deze opleiding leidt artsen op die zich willen richten op het voorkomen van infectieziekten en de bestrijding van uitbraken van besmettelijke ziekten.
www.artsmg.nl
Lees meer over www.artsmg.nl

Arts Medische Milieukunde

Deze opleiding richt zich op een gezond leefmilieu en het bevorderen daarvan door het tegengaan van ongewenste blootstelling aan onder meer giftige stoffen, straling of de uitstoot van CO2.
www.artsmg.nl
Lees meer over www.artsmg.nl

Arts Tuberculosebestrijding

De opleiding tot arts tuberculosebestrijding is bedoeld voor artsen die tuberculose willen opsporen, behandelen en voorkomen.
www.artsmg.nl
Lees meer over www.artsmg.nl