background image

Corona check-app en het coronabewijs

Laatste update: 14 december 2021

Leestijd: < 1 minuten

De CoronaCheck-app is ontwikkeld door het ministerie van VWS. Heb je problemen met de app? Kijk dan op onderstaande websites voor een oplossing of bel met de landelijke helpdesk.

CoronaCheck zonder smartphone

Als je geen smartphone heeft, kun je ook een papieren QR-code maken. Dit kan van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs en een testbewijs. Meer informatie hierover lees je op coronacheck.nl/nl/print/

Wel BSN, Geen DigiD?

Heb je wel een burgerservicenummer (BSN), maar geen DigiD?  Bel dan met de CoronaCheck helpdesk op 0800-1421 en vraag naar de mogelijkheden.

Vragen over de CoronaCheck-app

Technische ondersteuning CoronaCheck-app

Wanneer het niet lukt de app te downloaden of de app niet werkt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van de CoronaCheck-app. Hiervoor bel je naar de landelijke helpdesk: 0800 – 1421 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).

Vragen over registratie van testen en vaccinaties gezet door GGD

Lukt het niet om uw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs op te halen in de app omdat er iets in je gegevens niet goed geregistreerd staat? Als je bij de GGD bent gevaccineerd of getest, kun je bellen naar de landelijke GGD: 0800 – 5090 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).

Let op: als je niet bij de GGD bent getest of gevaccineerd, kunnen wij je helaas niet helpen. Ga naar de zorgverlener waar je gevaccineerd of getest bent voor verdere hulp.