Vul de vragenlijst in over Burendag!

Doe mee met het inwonerspanel

Laatste update: 22 september 2022

Leestijd: < 1 minuten

Woont u in de regio Haaglanden en bent u 18 jaar of ouder? Doe dan mee met het inwonerspanel van GGD Haaglanden. Deze eerste keer is het thema van de vragenlijst “Burendag” Hiervoor stellen we u enkele vragen over uw buurt, het contact met uw buren en uw woonomgeving. U kunt tot uiterlijk 6 oktober 2022 de vragenlijst invullen.

Vul de vragenlijst in

Inwonerspanel

Als u meedoet met het panel, ontvangt u een aantal keer per jaar een vragenlijst over een onderwerp dat met gezondheid, leefstijl of leefomgeving te maken heeft. Het invullen van de vragenlijst duurt per keer niet langer dan 5 tot 10 minuten en is vrijblijvend en anoniem.

Doel

Het panel geeft inzicht in de meningen, ervaringen en behoeften van inwoners over diverse onderwerpen. Het is een aanvulling op andere soorten onderzoeken die door de GGD worden uitgevoerd. Met de uitkomsten van deze onderzoeken kunnen de GGD, gemeenten en andere professionals gericht activiteiten organiseren om de gezondheid van de inwoners in de regio Haaglanden te verbeteren.

Meedoen?

Wilt u vaker meedoen aan het panelonderzoek? Als u meedoet met de vragenlijst over Burendag, vult u aan het einde uw e-mailadres in. Of meld u hier aan als panellid. U krijgt dan 3 tot 4 keer per jaar een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen.

Meer informatie over het inwonerspanel

Meer informatie over het panelonderzoek leest u op de Gezondheidsgids Haaglanden.