Achtergrondafbeelding
Praktische informatie

Coronavaccinatie bij GGD Haaglanden

Met ingang van 17 januari kan iedereen van 18 jaar en ouder zonder afspraak binnenlopen voor de boostervaccinatie bij onze grote vaccinatielocaties.

Toch een afspraak maken? Bel 0800 70 70 of ga naar coronavaccinatie-afspraak.nl en maak digitaal een afspraak. Hiervoor heb je wel een DigiD nodig. Meer informatie over het maken van een afspraak vind je op de website van de Rijksoverheid.

Dit neem je mee naar de priklocatie:

  • Je ID-kaart of paspoort
  • Een mondkapje
  • Trek kleding aan waarbij je makkelijk je bovenarm kunt ontbloten
  • Neem voor de boosterprik ook de uitnodiging of de bevestiging van de afspraak mee
  • Neem je ingevulde gezondheidsverklaring mee. Vul deze van tevoren in. Je vindt deze bij de uitnodiging van het RIVM of download hem via de website van de rijksoverheid. Je kunt deze ook op de locatie krijgen en invullen.

Vaccinatielocaties

Boosterprik

GGD Haaglanden heeft op dit moment 6 grote locaties waar gevaccineerd wordt tegen het coronavirus: in Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk en ‘s-Gravenzande. Hier kan iedereen van 18 jaar en ouder zonder afspraak terecht voor de boosterprik. Deze locaties zijn goed bereikbaar.
Vaccinatielocaties in de regio Haaglanden
Lees meer over Vaccinatielocaties in de regio Haaglanden

1e en 2e coronaprik

Voor je 1e en 2e coronaprik kun je terecht op de tijdelijke priklocaties in de wijk. Daar geven we informatie over vaccineren en wordt meteen gevaccineerd. Bekijk hier de actuele data en tijdelijke locaties voor de komende 2 weken. Dit overzicht wordt regelmatig aangevuld met nieuwe data en locaties.
Vaccinatielocaties in de wijken
Lees meer over Vaccinatielocaties in de wijken

Bij GGD Haaglanden kun je terecht voor de 1e, 2e en 3e coronavaccinatie, en ook voor de boosterprik. Lees alle praktische informatie.

Boosterprik

Iedereen van 18 jaar en ouder kan voor de boosterprik zonder afspraak terecht bij de grote vaccinatielocaties in Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Rijswijk en ‘s-Gravenzande. Je kunt ook een afspraak maken, doe dit dan bij voorkeur online.

Extra coronaprik via medisch specialist

De extra coronaprik is alleen bedoeld voor mensen met een ernstige afweerstoornis. Zij zijn na 2 prikken nog onvoldoende beschermd. De uitnodiging voor de extra prik verloopt via de medisch specialist. Ook hiervoor moet je een afspraak maken.

1e en 2e coronaprik zonder afspraak

Je kunt zonder afspraak op de tijdelijke priklocaties in de wijken van de verschillende regiogemeenten van GGD Haaglanden terecht voor je 1e en 2e coronaprik. Je wordt dan meteen gevaccineerd. Tussen de 1e en 2e prik moet wel minimaal 21 dagen zitten.

Meer informatie

Vanaf maandag 17 januari kan iedereen van 18 jaar en ouder een boosterprik zonder afspraak halen op de vaste locaties in de regio. Vanaf maandag 24 januari kan dit ook op de vaccinatielocaties in de wijken.

Meer informatie over vaccineren.