project.skip_navigation Spring naar inhoud

Vaccinaties

Bescherm uzelf en uw kinderen

U kunt bij ons terecht voor allerhande vaccinaties. Wij adviseren u welke inentingen voor u relevant zijn en geven informatie over een juiste toediening.


Reisvaccinaties

Haal uw reisvaccinaties bij onze Reizigerszorg. U kunt eenvoudig terecht voor inentingen en advies over bijvoorbeeld de beschermingsduur en eventuele bijwerkingen.
> Meer over reisvaccinatie


Coronavaccinatie

Mensen, die nog niet zijn gevaccineerd tegen het coronavirus, kunnen zonder afspraak terecht bij de vaccinatielocaties in Haaglanden of bij een priklocatie in de buurt. U vindt op deze pagina onder andere informatie over uw bezoek aan een vaccinatielocatie, informatie voor jongeren en over het coronabewijs.
> Meer over coronavaccinatie


Vaccinaties voor kinderen

Vaccinaties voor uw kinderen zijn opgenomen in het gratis rijksvaccinatieprogramma. De inentingen beschermen tegen ziektes als de bof en mazelen. De vaccinaties worden gegeven door de Jeugdgezondheidszorg vanuit het Centrum Jeugd en Gezin Den Haag en de JGZ Zuid-Holland West.
> Meer over vaccinaties voor kinderen


Baarmoederhalskanker vaccinatie

De HPV-vaccinatie tegen baarmoederhalskanker is opgenomen in het rijksvaccinatieprogramma. Meisjes krijgen hiervoor een uitnodiging in het jaar dat ze 13 worden van het Centrum Jeugd en Gezin.
> Meer over baarmoederhalskanker vaccinatie


Hepatitis B-vaccinatie

Een hepatitis B-vaccinatie is belangrijk wanneer u in de zorg of hulpverlening werkt. Bescherm uzelf, en voorkom besmetting via bloed en besmette naalden.
> Meer over hepatitis B-vaccinatie