Tijdschrift voor volksgezondheid en onderzoek in de regio Haaglanden

Epidemiologisch Bulletin

Laatste update: 16 maart 2024

Het Epidemiologisch Bulletin is een tijdschrift met artikelen over volksgezondheid en (epidemiologisch) onderzoek in de regio Haaglanden. Naast artikelen publiceren we aangiften infectieziekten (inclusief toelichting) en korte berichten, bijvoorbeeld over bijeenkomsten en cursussen.

Het bulletin heeft een semi-wetenschappelijk karakter en verschijnt 1 maal per kwartaal. Het is bedoeld voor hulpverleners, gezondheidsbevorderaars, beleidsmedewerkers, onderzoekers en andere geĆÆnteresseerden.

Lees de nieuwste editie

Klik op onderstaande afbeelding om het nieuwste nummer van het Bulletin te bekijken.

Cover Epidemiologisch Bulletin maart 2024 met de tekst: Wat doet de afdeling Forensische Geneeskunde van GGD Haaglanden?

Oudere edities van het Epidemiologisch Bulletin

Oudere nummers (vanaf 1978) vindt u per jaargang terug in het archief.

Bekijk alle jaargangen van het Epidemiologisch Bulletin

Epidemiologisch Bulletin ontvangen?

Het bulletin verschijnt al tientallen jaren in gedrukte vorm als magazine op papier. De laatste jaren is er ook online een PDF van deze versie verschenen. Vanaf editie 3, jaargang 2022 is het ook als toegankelijk online magazine beschikbaar.

Via onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor de online of papieren editie.

  • Wilt u het bulletin online lezen? Geef dan uw e-mailadres door, zodat u ieder kwartaal een melding ontvangt wanneer de nieuwe editie online is.
  • Wilt u het bulletin per post ontvangen, laat dan uw adres achter.
Meld u hier aan voor de digitale of papieren editie

Informatie voor auteurs

Wilt u een artikel schrijven ter publicatie in het Epidemiologisch Bulletin? Naast de inhoud van het artikel zijn de leesbaarheid en de lengte belangrijke criteria. In de ‘Richtlijnen voor auteurs‘ vindt u meer informatie.

Deadline kopij 2024

  • Septembernummer: 17 mei 2024
  • Decembernummer: 13 september 2024