project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit 3 vestigingen:

  • hoofdkantoor Den Haag
  • vestiging Delft
  • vestiging Zoetermeer


Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Sociaal verpleegkundige Infectieziektebestrijding & Reizigerszorg

Als Sociaal verpleegkundige Infectieziektebestrijding & Reizigerszorg geeft u klantgericht en proactief gezondheidsadvies en voorlichting aan reizigers. U bent flexibel inzetbaar en blijft ook onder hoge werkdruk presteren.

Binnen deze dynamische functie houdt u, onder medische supervisie van de arts, spreekuren infectieziektebestrijding en reizigerszorg. U verwerkt meldingen van infectieziekten en doet bron- en contactonderzoek. U geeft gezondheidsadvies en voorlichting aan klanten die naar het buitenland reizen.

Daarnaast gaat u zorgvuldig om met het toedienen van injecties en het indiceren van malariamedicatie. Hiervoor beschikt u over een professionele houding en goede communicatieve vaardigheden. Ook kunt u omgaan met werkdruk, snel schakelen en uw werktempo aanpassen als de situatie hierom vraagt.

Lees verder op werkenvoordenhaag.nl


Medisch teamassistent

Als medisch teamassistent plant u de spreekuren en stelt u de cliënt vragen om te beoordelen of zij bij de doelgroepen van het Centrum Seksuele Gezondheid hoort (triage). U ontvangt de cliënten en schrijft ze in. U voert volgens protocol gedelegeerde medische handelingen uit zoals bloedafname (venapunctie), het toedienen van vaccins en het verrichten van eenvoudige laboratoriumtesten. U wordt ook ingezet om te assisteren bij outreachende activiteiten, zoals bloedprikken in clubs en privéhuizen. Daarnaast geeft u telefonisch uitslagen van de testen door en geeft u advies.

Lees verder op werkenvoordenhaag.nl


Maatschappelijk werkers Veilig Thuis

Zorgt u voor een veilig thuis, in de stad en in de regio voor iedere burger? Als maatschappelijk werker is uw belangrijkste taak het geven van advies en ondersteuning, het toeleiden naar hulp en het doen van onderzoek in situaties waarin huiselijk geweld en/of kindermishandeling aan de orde is of wanneer er vermoedens van zijn. Ook hebt u telefoondienst. U voert dan uiteenlopende gesprekken met mensen die advies of hulp nodig hebben.

Lees verder op werkenvoordenhaag.nl 


Stagiair communicatie ambulancezorg

Als stagiair help je mee om Ambulancezorg GGD Haaglanden beter te profileren op social media. Als een creatieve en energieke communicatiespecialist denk en werk je actief mee met het opzetten van alle communicatie uitingen van Ambulancezorg GGD Haaglanden.

Lees verder op werkenvoordenhaag.nl


Ambulanceverpleegkundigen

Het werk van ambulanceverpleegkundige is een prachtig vak. Samen met de ambulancechauffeur bemenst u een ambulance en vormt u een hecht en sterk team. Naast het verzorgen, behandelen en vervoeren van mensen in de ambulance, is ook ‘eerste hulp, geen vervoer’ een belangrijk deel van uw werk. Met uw verpleegkundige kennis en ervaring speelt u een belangrijke rol in de keten van zorg voor de patiënt. Lees verder


Kom kennismaken met onze Ambulancezorg!

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om als ambulanceverpleegkundige in 1 van de meest afwisselende regio’s van Nederland zorg te verlenen in de breedste zin van het woord? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder