project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag.


Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Productgroepmanager Epidemiologie en Gezondheidsbevordering

Ben jij een doortastende manager die gaat voor resultaat, die weet te verbinden en ervaring heeft binnen de gemeentelijke overheid gezondheidszorg?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Afdelingsmanager Algemene Infectieziektebestrijding (AIB)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en stevige afdelingsmanager. U bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de twee teams van ieder 20-25 inhoudelijk gedreven professionals: artsen, sociaal verpleegkundigen, deskundigen infectiepreventie en medisch-administratief personeel.


Meer informatie op www.kv.nl


ANIOS/basisarts Corona 

Op zoek naar een tijdelijke baan in een maatschappelijk relevante omgeving waar je iets moois kunt betekenen? Zoek niet verder en solliciteer als basisarts in de coronasector bij de GGD (32-36 uur).


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl


Sociaal verpleegkundige Infectieziektebestrijding & Reizigerszorg

Ben jij een zelfstandig werkend en geregistreerd verpleegkundige met relevante werkervaring? Lees snel verder!


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl


Ambulanceverpleegkundigen

Het vak van Ambulanceverpleegkundige is afwisselend en veelzijdig. Samen met de ambulancechauffeur vormt u een hecht team en draagt u zorg voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor high care patiënten. Hieronder valt bijvoorbeeld eerste hulp na een ongeval of bij acute ziekten. Lees verder


Komt u Haaglanden helpen?

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of de Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om in onze afwisselende regio Haaglanden te komen helpen als ambulanceverpleegkundige? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder