project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag.


Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Afdelingsmanager Toezicht bij de GGD Haaglanden

Zorgt u als afdelingsmanager dat de strategische en tactische doelstellingen op het terrein van Tokin en Wmo behaald worden?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Verpleegkundige uitbraakteams Covid-19

Heeft u een medische achtergrond als verpleegkundige en wilt u ook een bijdrage leveren tijdens de coronacrisis?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Medisch coördinator arts M&G Infectieziektebestrijding

Heeft U als medisch coördinator visie en leiderschap en wilT U dit inzetten voor grootstedelijke problematiek?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Epidemiologisch onderzoekers

Wil jij helpen om de coronapandemie beter in beeld te brengen en zo de bestrijding van corona te versterken? Wij versterken ons team met 2 onderzoekers.


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Junior onderzoekers epidemiologie

Wil jij helpen om de gezondheid van de inwoners in beeld te brengen? Wil jij helpen om de bestrijding van corona te versterken door de effecten van de pandemie in beeld te brengen? Lees dan verder! Wij breiden ons team uit met 2 junior onderzoekers.


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


ANIOS/basisarts Corona 

Op zoek naar een tijdelijke baan in een maatschappelijk relevante omgeving waar je iets moois kunt betekenen? Zoek niet verder en solliciteer als basisarts in de coronasector bij de GGD (32-36 uur).


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Adviseur gezonde leefomgeving

Heb jij een passie voor een gezonde leefomgeving?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Adviseur milieu en gezondheid

In deze boeiende en afwisselende functie adviseer je gemeenten, instellingen en burgers over gezondheidsrisico’s, die samenhangen met binnen- en buitenmilieu, leefomgeving en milieu-incidenten (medische milieukunde). Je vertegenwoordigt de GGD in extern overleg met partners in de regio en adviseert over het streven naar een gezonde leefomgeving.


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Arts Maatschappij + Gezondheid en affiniteit medische milieukunde

Zorg jij als arts Maatschappij + Gezondheid voor een gezonde leefomgeving voor de inwoners in de regio Haaglanden?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Afdelingsmanager Algemene Infectieziektebestrijding (AIB)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en stevige afdelingsmanager. U bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de twee teams van ieder 20-25 inhoudelijk gedreven professionals: artsen, sociaal verpleegkundigen, deskundigen infectiepreventie en medisch-administratief personeel.


Meer informatie op www.kv.nl


Ambulanceverpleegkundigen

Het vak van Ambulanceverpleegkundige is afwisselend en veelzijdig. Samen met de ambulancechauffeur vormt u een hecht team en draagt u zorg voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor high care patiënten. Hieronder valt bijvoorbeeld eerste hulp na een ongeval of bij acute ziekten. Lees verder


Komt u Haaglanden helpen?

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of de Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om in onze afwisselende regio Haaglanden te komen helpen als ambulanceverpleegkundige? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder