project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag.


Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Medisch Coördinator / arts M&G Infectieziektebestrijding

Hebt u visie en leiderschapskwaliteiten en wilt u dit inzetten voor grootstedelijke problematiek? Als Medisch Coordinator bewaakt u de kwaliteit van de geleverde zorg en medische processen van de afdeling. U stuurt het artsenteam aan en bent bij crisissituaties de procesleider Infectieziektebestrijding.


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Verpleegkundige uitbraakteams Covid-19

Heeft u een medische achtergrond als verpleegkundige en wilt u ook een bijdrage leveren tijdens de coronacrisis?


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


ANIOS/basisarts Corona 

Op zoek naar een tijdelijke baan in een maatschappelijk relevante omgeving waar u iets moois kunt betekenen? Solliciteer dan als basisarts corona bij GGD (32-36 uur).


Meer informatie op werkenvoordenhaag.nl


Afdelingsmanager Algemene Infectieziektebestrijding (AIB)

We zijn op zoek naar een enthousiaste, initiatiefrijke en stevige afdelingsmanager. U bent integraal verantwoordelijk voor de aansturing van de 2 teams van ieder 20-25 inhoudelijk gedreven professionals: artsen, sociaal verpleegkundigen, deskundigen infectiepreventie en medisch-administratief personeel.


Meer informatie op www.kv.nl


Ambulanceverpleegkundigen

Het vak van Ambulanceverpleegkundige is afwisselend en veelzijdig. Samen met de ambulancechauffeur vormt u een hecht team en draagt u zorg voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor high care patiënten. Hieronder valt bijvoorbeeld eerste hulp na een ongeval of bij acute ziekten. Lees verder


Komt u Haaglanden helpen?

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of de Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om in onze afwisselende regio Haaglanden te komen helpen als ambulanceverpleegkundige? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder