project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag.

Op dit moment zijn wij op zoek naar:


Sociaal verpleegkundige Centrum Seksuele Gezondheid

Gaat u een goed gesprek over seks niet uit de weg en deinst u er niet voor terug dit op de meest uiteenlopende locaties te doen? Uw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrichten van consulten rondom seksualiteit (Sense, PrEP, anticonceptie, seks tegen de zin), het houden van spreekuren op outreach-locaties (JIP, Spot46) en het geven van voorlichtingen en begeleiden van groepsbijeenkomsten. Geïnteresseerd? Kijk dan op werkenvoordenhaag.nl.


ANIOS/basisarts Corona

Op zoek naar een tijdelijke baan in een maatschappelijk relevante omgeving waar u iets moois kunt betekenen? Wij zijn op zoek naar basisartsen t.b.v. de coronabestrijding (32-36 uur).
Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.


Ambulanceverpleegkundigen

Het vak van Ambulanceverpleegkundige is afwisselend en veelzijdig. Samen met de ambulancechauffeur vormt u een hecht team en draagt u zorg voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor high care patiënten. Hieronder valt bijvoorbeeld eerste hulp na een ongeval of bij acute ziekten. Lees verder


Komt u Haaglanden helpen?

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of de Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om in onze afwisselende regio Haaglanden te komen helpen als ambulanceverpleegkundige? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder


Stages

We bieden stages aan studenten van diverse opleidingen. Wil je weten of er een mogelijkheid is voor een stage? Vul dit formulier dan in en stuur dit met je motivatie en CV naar ons toe.