project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag en vanuit onze spreekuurlocatie in Delft.


Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Sociaal verpleegkundige Centrum Seksuele Gezondheid

Kun jij als sociaal verpleegkundige in gesprek gaan met mensen uit alle lagen van de samenleving over moeilijke en uiteenlopende seksuele onderwerpen?


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl


Medewerker Wagenpark en Magazijnbeheer

Als Medewerker Wagenpark en Magazijnbeheer beheer je het wagenpark van de ambulancezorg GGD Haaglanden; je plant het reguliere onderhoud van het wagenpark in en onderhoudt contacten met leveranciers en onderhoudsbedrijven.


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl


Sociaal verpleegkundige Infectieziektebestrijding & Reizigerszorg

Ben jij een zelfstandig werkend en geregistreerd verpleegkundige met relevante werkervaring? Lees snel verder!


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl


Medisch coördinator arts M&G infectieziektebestrijding

Heb jij als medisch coördinator visie en leiderschap en wil je dit inzetten voor grootstedelijke problematiek? Meer weten? Lees dan snel verder!

Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.


Ambulanceverpleegkundigen

Het vak van Ambulanceverpleegkundige is afwisselend en veelzijdig. Samen met de ambulancechauffeur vormt u een hecht team en draagt u zorg voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor high care patiënten. Hieronder valt bijvoorbeeld eerste hulp na een ongeval of bij acute ziekten. Lees verder


Komt u Haaglanden helpen?

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of de Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om in onze afwisselende regio Haaglanden te komen helpen als ambulanceverpleegkundige? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder