project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vacatures

Werken bij GGD Haaglanden

Met onze medewerkers bewaken, beschermen en bevorderen wij de volksgezondheid in de gemeenten uit de regio Haaglanden. Wij werken vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag en vanuit onze spreekuurlocatie in Delft.


Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Medisch Manager Ambulancezorg RAV Haaglanden

Ben jij een ambiteuze arts die zich thuis voelt in de wereld van acute zorg; kom dan met ons praten!

Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.

Medisch coördinator arts M&G infectieziektebestrijding

Heb jij als medisch coördinator visie en leiderschap en wil je dit inzetten voor grootstedelijke problematiek? Meer weten? Lees dan snel verder!

Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.

Planner Ambulancezorg

Kan jij zelfstandig de roosters voor ambulancemedewerkers opstellen en onderhouden en nog veel meer? Dan is deze functie de uitdaging voor jou.


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.


Junior Epidemiologisch onderzoeker

Wil jij helpen om de gezondheid van de inwoners in regio Haaglanden in beeld te brengen? Lees dan verder!


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.


Productgroepmanager Ambulancezorg

Ben jij een inspirerend manager die goed kan schakelen tussen operationeel en strategisch niveau, opereer jij graag in een politiek-bestuurlijke omgeving, heb je een stevige publieke drive en affiniteit met de (acute) zorg? Dan is deze functie de uitdaging voor jou.

Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.

 

Arts Seksuele Gezondheid / ANIOS Infectieziektebestrijding

Het Centrum Seksuele Gezondheid (CSG) van GGD Haaglanden zoekt een enthousiaste arts. Jij ziet het als een uitdaging om moeilijke onderwerpen binnen de seksuele gezondheid bespreekbaar te maken met mensen uit alle lagen van de samenleving.


Meer informatie op www.werkenvoordenhaag.nl.


Ambulanceverpleegkundigen

Het vak van Ambulanceverpleegkundige is afwisselend en veelzijdig. Samen met de ambulancechauffeur vormt u een hecht team en draagt u zorg voor kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg voor high care patiënten. Hieronder valt bijvoorbeeld eerste hulp na een ongeval of bij acute ziekten. Lees verder


Komt u Haaglanden helpen?

Bent u (bijna) klaar met de opleiding Bachelor Medische Hulpverlening (BMH) of de Coronary-Care Unit (CCU) opleiding? En hebt u interesse om in onze afwisselende regio Haaglanden te komen helpen als ambulanceverpleegkundige? Meld u dan nu aan voor een vrijblijvende kennismaking en rondleiding op de Ambulancepost aan de Waldorpstraat 555 in Den Haag. Lees verder