Coming Out Day

Tour d’Amour in theater In de Steeg

Laatste update: 20 september 2023

LHBTIQ+ senioren zijn opgegroeid in een tijd waarin ze vaak niet over hun gevoelens of geaardheid konden praten. Uit angst voor pesterijen en onbegrip doen ze dat nog steeds niet makkelijk. Eveline van de Putte schreef 2 boeken en reist met Tour d’Amour door Nederland en België om aandacht te vragen voor dit onderwerp.

In ons magazine Vitaal Ouder Worden geeft Van de Putte een interview over ‘roze ouderen’. Ze legt uit dat er nog heel wat moet veranderen in de samenleving, voordat LHBTI-senioren openlijk en vrij zichzelf kunnen zijn.

Tour d’Amour in theater In de Steeg

Op 11 oktober is het Coming Out Day. Ter gelegenheid van deze dag is Tour d’Amour op maandag 9 oktober te zien in theater In de Steeg (Westeinde 165, Den Haag). Aan de hand van levensverhalen en bijpassende liedjes zal Van de Putte ‘roze ouderen’ een podium geven om zo meer begrip en acceptatie te creëren.

Programma 9 oktober

13.30-14.00 uur: inloop met koffie/thee

14.00-16.00 uur: Tour d’Amour met pauze

16.00 -17.00 uur: borrel

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar paul.terwee@ggdhaaglanden.nl o.v.v. uw naam en e-mailadres. Er zijn 80 plekken beschikbaar. De toegang is gratis.