Testlocaties Haaglanden

Laatste update: 17 juni 2022

Leestijd: < 1 minuten

 

In de regio Haaglanden is een aantal GGD-testlocaties, waar je je kan laten testen op het coronavirus. Hieronder vind je per locatie het adres, de routebeschrijving en eventuele bijzonderheden. De openingstijden van de testlocaties in Haaglanden zijn afhankelijk van vraag en aanbod.

Tijdens het maken van de afspraak kijken we waar je zo snel mogelijk terecht kan voor een coronatest. Het kan daarom soms gebeuren dat je iets verder moet reizen.

Let op: je kunt de testlocaties alleen op afspraak bezoeken. Je kunt ook alleen terecht op de locatie die op de afspraakbevestiging staat.


Testlocaties Haaglanden

Delft

Bieslandsekade 68 – Routebeschrijving via Google maps

Openingstijden

Maandag t/m zondag 08.30 tot 15.00 uur

Bereikbaarheid

Kom bij voorkeur lopend of per fiets naar deze testlocatie. Er is voldoende parkeergelegenheid voor je auto, maar je kunt niet met de auto door de teststraat. Er geldt betaald parkeren in de buurt.


Den Haag

Bronovolaan 5 – Routebeschrijving via Google maps

Openingstijden

maandag t/m zondag van 08.30 tot 17.00 uur

Bereikbaarheid

Je kunt met de auto, fiets of lopend naar deze teststraat komen. Er is voldoende mogelijkheid om auto of fiets te parkeren. Je kunt niet met de auto door de teststraat.


Zoetermeer

Eleanor Rooseveltlaan 3 – Routebeschrijving via Google maps

Openingstijden

Maandag t/m zondag 08.30 tot 13.00 uur

Bereikbaarheid

Dit voormalig Rabobank-kantoorpand op de begane grond is goed bereikbaar per auto. Parkeren met auto of fiets is gratis op het eigen terrein en vervolgens ga je lopend naar binnen bij deze teststraat.