Magazine vitaal ouder worden

Laatste update: 22 april 2022

Leestijd: 2 minuten

Kinderen en jongeren willen vaak graag ouder zijn dan hun echte leeftijd. Vanaf middelbare leeftijd voelen mensen zich jonger dan ze zijn en denken we zeker niet in labels als ‘oud’ of ‘bejaard’. Mensen willen wel oud worden, maar niet oud zijn. Hoe doen we dat, want in de laatste 150 jaar is onze gemiddelde levensverwachting wel meer dan verdubbeld.

Met het magazine Vitaal Ouder Worden willen we ouderen helpen om fit te blijven en van het leven te blijven genieten.

Inhoud Magazine Vitaal Ouder Worden (april 2022)

Vitaal ouder worden – editie april 2022

Deze voorjaarseditie is een bundel van prachtige verhalen en tips van ouderen en professionals. Ouderen vertellen over contacten en plezier halen uit dagelijkse bezigheden, dansen, bewegen en actief blijven in tijden van corona. Ook staan er interessante interviews in met professionals over mondgezondheid, seksualiteit en gezonde eetgewoontes. Verder lees je er o.a. over de volgende onderwerpen:

  • Resultaten gezondheidsmeter 2020
  • Digitale fraude
  • Ouderen en seksualiteit
  • 7 vragen over calcium
  • Column over ouderen en vallen
  • Interview met The HipHop Granny’s
  • Ouder worden en mondgezondheid

Prijsvraag

In het magazine staat een woordzoeker met een prijsvraag. Nadat alle woorden zijn weggestreept blijven er nog een aantal letters achter. Deze letters vormen samen de oplossing. Je kunt de oplossing mailen naar vitaalouderworden@ggdhaaglanden.nl. Geef ook je gegevens door. We maken de winnaars op deze website bekend op 15 september 2022.

Meedenken of meer informatie?

Dit is het derde nummer van Vitaal Ouder Worden. We zijn erg benieuwd wat je ervan vindt. Misschien heb je een leuk idee voor de volgende editie van Vitaal Ouder Worden of wil je met ons delen hoe je zelf vitaal blijft? We horen het graag!

Neem contact met ons op via: vitaalouderworden@ggdhaaglanden.nl.

 

Zomereditie 2021 Magazine Vitaal Ouder Worden

Vitaal Ouder Worden – Zomernummer 2021