background image
Zet je alcoholgebruik op pauze

IkPas 2022

Laatste update: 17 januari 2022

Leestijd: < 1 minuten

GGD Haaglanden ondersteunt samen met Indigo Haaglanden en Brijder Verslavingszorg IkPas in de regio Haaglanden.

Veel mensen vinden het onbewust vanzelfsprekend om 1 of meer glazen alcohol per dag te drinken. IkPas 2022 is een persoonlijke uitdaging om dit patroon te doorbreken. In Haaglanden gaan we voor een vitaal leven van -9 maanden tot 100+ jaar! Hierbij hoort een bewust alcohol gedrag. Zonder alcohol is er ook gezelligheid. Mensen zijn fitter als ze geen of minder alcohol drinken en ze slapen dan ook beter. Bovendien zijn ze een beter voorbeeld voor kinderen/jongeren.

IkPas 2022 in Haaglanden

Het einde van jaar komt in zicht. Hoe gaan we het jaar afsluiten, hoe gaan we weer beginnen? Wat was het voor een jaar? Wat zijn de wensen voor komend jaar?

Al met al is 2021 een vreemd jaar geweest met alle beperkingen door de coronacrisis. Dit heeft gezorgd voor verdriet, eenzaamheid, afstand, maatschappelijk, economische en sociale problemen. Hoe gaat het worden in 2022?

Een fris begin van het nieuwe jaar is een gezonde start in 2022. Bovendien levert het je veel op zoals beter slapen en een fitter gevoel. Door mee te doen aan IkPas word je bewust van je eigen alcohol gebruik.

Begin fris in januari 2022. Meld je nu aan op IkPas.nl en drink vanaf 1 januari 30 dagen géén alcohol

Heel veel succes en sterkte!

IkPas 2022 poster (PDF, 2 MB)

Open blok met informatie over Bekijk de gezondheidsgids

Ben je benieuwd naar de reden waarom de GGD onderzoek doet naar de publieke Gezondheid in Haaglanden? En hoe de Gezondheidsgids is opgebouwd en wat de Gezondheidsgids je nog meer te bieden heeft?