Stop ook 28 dagen met roken in oktober

Doe mee met Stoptober!

Laatste update: 12 september 2022

De negende editie van Stoptober start op 1 oktober maar begin deze maand was al de aftrap met Eva Simons, Tim Coronel, Arno Kantelberg en Tommie Christiaan als bekende Nederlanders. Zij stoppen in oktober 28 dagen met roken. Doe jij ook mee?

Waarom meedoen?

Meer dan 400.000 mensen gingen je in de afgelopen jaren voor! Je stopt namelijk niet alleen, samen stoppen werkt echt. Ook heb je na 28 dagen stoppen met roken 5 keer meer kans om het vol te houden.

Stoptober is helemaal gratis. Vanaf 21 september kun je de app downloaden die je vanaf 1 oktober dagelijks zal ondersteunen: dagelijkse begeleiding en support, chat, inzicht in gezondheidswinst, besparingscalculator en nog veel meer.

Gratis magazine en meer

Alle deelnemers kunnen het Stoptober Magazine gratis ophalen bij het Kruidvat. Hierin staan inspirerende verhalen van bekende en onbekende Nederlanders. Ook staan er veel tips in om de 28 dagen door te komen.

Daarnaast zijn er 2 Stop shows in Amsterdam, een podcastserie en het Stoptoberhuis op stoptober.tv, allemaal om jou te inspireren. Meer informatie lees je op stoptober.nl.

Meld je aan!

De 28-dagen-niet-roken-reis start op zaterdag 1 oktober. Doe jij ook mee? Aanmelden kan via stoptober.nl.