Achtergrondafbeelding
Archief najaar 2021

Haagsche Praat

Archief najaar 2021

In het najaar van 2021 hebben we de 4 bijeenkomsten georganiseerd:

  • Nieuwe cijfers publieke gezondheid Haaglanden én de introductie van de digitale Gezondheidsgids
  • Corona, vaccinatie!
  • Ik zie, ik zie, wat privacy
  • Coronapandemie vanuit het perspectief van onze ketenpartners

Je vindt hieronder meer informatie over deze bijeenkomsten.

Nieuwe cijfers publieke gezondheid Haaglanden én de introductie van de digitale Gezondheidsgids

14 september 2021

Er zijn nieuwe cijfers over de publieke gezondheid in de regio Haaglanden, afkomstig uit de Gezondheidsmeter 2020. Deze cijfers staan op de nieuwe website de Gezondheidsgids. Collega’s van de afdeling Epidemiologie vertellen meer over de cijfers en geven een interactieve “rondleiding” op de Gezondheidsgids.
Lees verder

Corona, vaccinatie!

21 september 2021

We zitten midden in de meest grootschalige vaccinatiecampagne die ons land ooit heeft gekend. In 2021 zijn er verschillende vaccins beschikbaar gekomen waarmee de bevolking gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. In deze bijeenkomst gaat het onder andere over de vaccinatiescenario’s en de maatschappelijke impact.
Lees verder

Ik zie, ik zie, wat privacy

26 oktober 2021

Dat mag niet van de AVG!’ is een veel gehoorde uitspraak. In deze interactieve sessie staan gegevensbescherming en privacy, de doelen ervan en jouw eigen beroepsethiek en ervaring centraal. Speciaal aandacht is er ook voor het medisch dossier.
Lees verder

Coronapandemie vanuit het perspectief van onze ketenpartners

16 december

Tijdens de coronapandemie hebben alle GGD’en in Nederland een centrale rol gespeeld, maar ook andere organisaties hebben de afgelopen periode ongekend hard moeten werken. Collega’s van ketenpartners vertellen het verhaal van hun organisatie gedurende de pandemie. Ook kijken we samen naar de toekomst hoe we nog beter kunnen samenwerken in een grote, langdurige crisissituatie.
Lees verder