Corona

Vaccinatielocaties in de regio Haaglanden

Deze coronaprikken haal je alleen met afspraak:

 • vaccinatie van kinderen van 5 t/m 11 jaar: hiervoor kun je alleen op afspraak terecht bij onze vaccinatielocatie in het voormalige Rode Kruis Ziekenhuis in Den Haag. Je maakt een afspraak door te bellen met telefoonnummer 0800 7070;
 • een vaccinatie met het Novavax-vaccin. Maak een afspraak via telefoonnummer 0800 0174;
 • boosterprik met Janssen-vaccin: maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0800 1295.

Deze coronaprikken haal je zonder afspraak:

GGD Haaglanden heeft 3 grote locaties waar gevaccineerd wordt tegen het coronavirus: in Delft, Den Haag en Zoetermeer. Tijdelijk is er ook een grote locatie in ‘s-Gravenzande. Deze locaties zijn goed bereikbaar.

Let op: alle vaccinatielocaties zijn gesloten op:

 • donderdag 26 mei (Hemelvaart)
 • zondag 5 en maandag 6 juni (eerste en tweede Pinksterdag)

Openingstijden vaste locaties

 • Den Haag

  Sportlaan 600
  Voormalig Rode Kruis Ziekenhuis

  Routebeschrijving via Google maps

  Openingstijden

  Maandag t/m zaterdag van 10.00-15.00 uur

  Let op: deze vaccinatielocatie is gesloten op donderdag 26 mei (Hemelvaart) en op maandag 6 juni (Pinksteren).


 

Belangrijk

 • Neem je identiteitsbewijs mee.
 • Vergeet je mondkapje niet.
 • Trek kleding aan, waarvan je makkelijk de mouwen kunt opstropen
 • Vul de gezondheidsverklaring van tevoren in. Je vindt deze bij de uitnodiging van het RIVM of download hem via de website van de rijksoverheid. Je kunt deze ook op de locatie krijgen en invullen.

Hulp nodig?

Het kan zijn dat het voor jou moeilijk is om naar de vaccinatielocatie te komen. Je mag een begeleider meenemen. Als je geen vervoer hebt naar de vaccinatielocatie kun je hulp vragen aan iemand die je kent. Daarnaast zijn er vrijwillige initiatieven en organisaties voor vervoer, zoals ANWB AutoMaatje. Als je wel eens gebruik maakt van gemeentelijke vervoersvoorzieningen of Valys-vervoer dan kun je deze gebruiken om naar de vaccinatielocatie te komen. Boek je rit zo snel mogelijk na het maken van de afspraak.

Als het niet lukt om vervoer te regelen, adviseert je huisarts dat je contact opneemt met het landelijk telefoonnummer 0800-1351. Het is belangrijk dat je wel eerst een afspraak voor vaccinatie bij de GGD maakt.

Blijkt uit dit telefoongesprek dat je alleen een vaccinatie aan huis kunt krijgen, dan kun je contact opnemen met je huisarts. De huisarts heeft op dit moment nog geen geschikt vaccin voor jou. Het duurt in dat geval langer voordat je de vaccinatie krijgt.

Woon je in de gemeente Den Haag en ben je minder mobiel? Je kunt 1 uur na het maken van de vaccinatie-afspraak zelf bellen met AV070 om je vervoer naar de vaccinatielocatie te regelen. Dan is ook deze vervoerder op de hoogte van de ingeplande vaccinatie-afspraak.