project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vaccinatielocaties GGD Haaglanden

GGD Haaglanden heeft momenteel 7 locaties waar gevaccineerd wordt tegen het coronavirus. Deze locaties zijn goed bereikbaar. Op deze pagina vindt u per locatie het adres, de routebeschrijving en eventuele bijzonderheden.


Tijdens het maken van de afspraak wordt gekeken op welke locatie u terecht kunt. We proberen u zo snel mogelijk te laten vaccineren. Het kan dus zijn dat u iets verder moet reizen.


De openingstijden van de vaccinatielocaties zijn afhankelijk van vraag en aanbod.


Let op

  • Vaccinatielocaties zijn alleen op afspraak te bezoeken. U kunt ook alleen terecht op de locatie die op uw afspraakbevestiging staat.
  • Kom alleen naar de vaccinatie-afspraak!
    - Als het medisch noodzakelijk is, kunt u een begeleider meenemen.
    - Jongeren van 12 t/m 17 jaar mogen 1 begeleider meenemen.
    - Uw kinderen kunnen niet mee naar binnen als u komt voor uw vaccinatie.
    - Hetzelfde geldt voor huisdieren, met uitzondering van als zodanig herkenbare hulphonden.

Dit doen we om uw en onze gezondheid te beschermen.Delft

Mozartlaan 664 (Voetbalvereniging Delfia)

Routebeschrijving via Google maps


Openingstijden

Maandag t/m zondag, van 09.00 tot 17.00 uur.


Bereikbaarheid

Het parkeren van auto’s en fietsen gebeurt volledig op het eigen terrein. Voor bezoekers die per openbaar vervoer komen, rijdt de Delfthopper-bus. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelen en rollators. Ook zijn er rolstoelen op de locatie beschikbaar.


Den Haag

Haags Kwartier 55 (Cars Jeans stadion)

Routebeschrijving via Google maps)


Openingstijden

Maandag t/m zondag, van 08.00 tot 20.00 uur.


Bereikbaarheid

Deze locatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. U kunt gratis parkeren voor de deur. Er rijden pendelbusjes vanaf het treinstation Ypenburg en van HTM halte Forepark naar het Cars Jeans stadion.


Den Haag

Sportlaan 600 (Voormalig Rode Kruis Ziekenhuis)

Routebeschrijving via Google maps


Openingstijden

Maandag t/m zondag, van 09.00 tot 17.00 uur.


Bereikbaarheid

Het voormalig Rode Kruis ziekenhuis is gelegen aan de Sportlaan 600 te Den Haag, en is uitstekend bereikbaar met de auto of met openbaar vervoer. De bushalte is voor het gebouw gesitueerd, en de tramhalte aan de Nieboerweg op 3 minuten lopen. Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid en het gebouw is uitermate rolstoelvriendelijk.


Leidschendam-Voorburg

Appelgaarde 2, Voorburg

Routebeschrijving via Google maps


Openingstijden

Maandag t/m zondag, van 9.00 tot 17.00 uur


Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar en heeft goede parkeermogelijkheden. Parkeren is gratis en kan voor de deur (op eigen terrein). Om alles in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet. Er is voldoende openbaar vervoer in de directe omgeving. De locatie is ook goed bereikbaar op de fiets.


Rijswijk

Volmerlaan 12 (De Broodfabriek)

Routebeschrijving via Google maps


Openingstijden

Maandag t/m zondag, 8.00-13.00 uur; 14.00-20.00 uur


Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar en heeft goede parkeermogelijkheden. Parkeren is gratis en kan voor de deur (op eigen terrein). Om alles in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet.


's-Gravenzande (gemeente Westland)

Julianaweg 61 (Zalencentrum de Brug)

Routebeschrijving via Google maps


Openingstijden

Maandag t/m zondag, van 09.00 tot 17.00 uur.


Bereikbaarheid

Zalencentrum "De Brug" is gelegen aan de kon Julianaweg 61 te 's-Gravenzande en is uitstekend bereikbaar met de auto of met openbaar vervoer. De halte van de streekbus is naast het gebouw gesitueerd. Er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid en het gebouw is uitermate rolstoelvriendelijk.


Zoetermeer

Van der Hagenstraat 20 (ijshockeyarena Silverdome)
Routebeschrijving via Google maps

Openingstijden

Maandag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur


Bereikbaarheid

Parkeren is gratis en kan voor de deur (op eigen terrein). Voor openbaar vervoer kan gebruik worden gemaakt van randstadrail halte Van Tuylpark Lansingerland. Ook is de locatie goed bereikbaar met de fiets. Om alles in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet. 


Goed om te weten: u kunt zich alleen laten vaccineren met een afspraak. Wij verzoeken u om zich aan de afspraaktijden te houden, dus niet een half uur te vroeg komen.


Hoe kom ik naar de vaccinatielocatie?

Het kan zijn dat het voor u moeilijk is om naar de vaccinatielocatie te komen. U mag een begeleider meenemen. Als u geen vervoer heeft naar de vaccinatielocatie kunt u hulp vragen aan iemand die u kent. Daarnaast zijn er vrijwillige initiatieven en organisaties voor vervoer, zoals ANWB AutoMaatje. Als u wel eens gebruik maakt van gemeentelijke vervoersvoorzieningen of Valys-vervoer dan kunt u deze gebruiken om naar de vaccinatielocatie te komen. Boek uw rit zo snel mogelijk na het maken van de afspraak.


Als het niet lukt om vervoer te regelen, adviseert uw huisarts dat u contact opneemt met het landelijk telefoonnummer 0800-1351. Het is belangrijk dat u wel eerst een afspraak voor vaccinatie bij de GGD maakt.


Blijkt uit dit telefoongesprek dat u alleen een vaccinatie aan huis kunt krijgen, dan kunt u contact opnemen met uw huisarts. De huisarts heeft op dit moment nog geen geschikt vaccin voor u. Het duurt in dat geval langer voordat u de vaccinatie krijgt.


Woont u in de gemeente Den Haag en bent u minder mobiel? U kunt 1 uur na het maken van de vaccinatie-afspraak zelf bellen met AV070 om uw vervoer naar de vaccinatielocatie te regelen. Dan is ook deze vervoerder op de hoogte van de ingeplande vaccinatie-afspraak.