project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Week van de Gezonde Kinderopvang in Westland

In de eerste week van november 2019 organiseert het platform Gezonde Kinderopvang in Westland de week van de Gezonde Kinderopvang. Thema van deze week is ‘Samen met je kind’.

Op elke locatie worden verschillende workshops voor kinderen en hun ouders georganiseerd. Plezier in bewegen staat hierbij centraal: van golf tot dans en van bootcamp tot yoga.

Daarnaast gaan peuters samen met hun ouders een gezond ontbijt maken. De kinderen van de buitenschoolse opvang (BSO) gaan samen met ouders koken.


Met 2 lokale restaurants is er een wedstrijd uitgeschreven voor de BSO’s: ‘De lekkerste lunch: Meesterkoks Westland’. De winnende gezonde lunchhap zal een ereplaats krijgen op de maandkaart van de deelnemende restaurants. Hoe leuk is dat!

 

Gezonde School

Aan deze week werkt een aantal (Gezonde) scholen mee. Zij zullen tijdens deze week (extra) aandacht besteden aan gezonde voeding, onder andere door deelname aan het Nationaal Schoolontbijt. Zo is er op een positieve manier aandacht voor gezond en lekker eten en bewegen, zowel op de opvang als thuis.


Meer weten over Gezonde School? Kijk dan op www.ggdhaaglanden.nl/gezondeschool.