project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Vragen over de CoronaCheck-app (coronapas)

De CoronaCheck-app is ontwikkeld door het ministerie van VWS. Heeft u problemen met de app? Kijk dan op onderstaande websites voor een oplossing of bel met de landelijke helpdesk.

CoronaCheck zonder smartphone

Als u geen smartphone heeft, kunt u ook een papieren QR-code maken. Dit kan van een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs en een testbewijs. Meer informatie hierover leest u op coronacheck.nl/nl/print/.


Wel BSN, Geen DigiD?

Heeft u wel een burgerservicenummer (BSN), maar geen DigiD? Vraag de QR-code dan op via 0800-5090 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).


Vragen over de CoronaCheck-app


Technische ondersteuning CoronaCheck-app

Wanneer het niet lukt de app te downloaden of de app niet werkt, neem dan contact op met de technische ondersteuning van de CoronaCheck-app. Hiervoor belt u naar de landelijke helpdesk: 0800 – 1421 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).


Vragen over registratie van testen en vaccinaties gezet door GGD

Lukt het niet om uw vaccinatiebewijs, herstelbewijs of testbewijs op te halen in de app omdat er iets in uw gegevens niet goed geregistreerd staat? Als u bij de GGD bent gevaccineerd of getest, kunt u bellen naar de landelijke GGD: 0800 – 5090 (dagelijks van 08.00 – 20.00 uur).


Let op: als u niet bij de GGD bent getest of gevaccineerd, kunnen wij u helaas niet helpen. Ga naar de zorgverlener waar u gevaccineerd of getest bent voor verdere hulp.

Alles over: