project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Update GGD-locaties: maandag 8 februari

Het KNMI heeft voor maandag 8 februari code oranje afgekondigd. Dit heeft gevolgen voor het openen en de openingstijden van de vaccinatielocaties en de teststraten van GGD Haaglanden.

  • De vaccinatielocaties zijn open vanaf maandagmiddag 12:00 uur
  • Testlocatie De Broodfabriek in Rijswijk is tot maandagmiddag 12:00 uur gesloten; daarna open
  • Alle andere testlocaties zijn de gehele maandag gesloten


Situatie vaccinatielocaties

De vaccinatielocaties Cars Jeans Stadion ADO Den Haag en HagaZiekenhuis Sportlaan zijn tot maandagmiddag 12:00 uur gesloten.


Voor mensen die voor 12:00 uur een vaccinatie-afspraak hebben geldt: U ontvangt een bericht per SMS of telefoon (of heeft deze inmiddels ontvangen) met het verzoek een nieuwe afspraak in te plannen. U belt daarvoor het landelijke callcenter. Het nummer staat in uw uitnodigingsbrief.


Voor mensen die na 12:00 uur een vaccinatie-afspraak hebben geldt:

De vaccinatielocaties gaan om 12.00 uur open. U kunt u zich op het afgesproken tijdstip melden op de voor u aangewezen locatie. Komt u vooral niet te vroeg, dit voorkomt onnodig wachten.


Situatie testlocaties

Alle testlocaties met uitzondering van De Broodfabriek in Rijswijk zijn op maandag 8 februari de gehele dag gesloten. Testlocatie De Broodfabriek is maandag vanaf 12:00 uur geopend.


  • Mensen die maandag een afspraak hebben bij een van de gesloten testlocaties van GGD Haaglanden worden of zijn inmiddels gebeld. Voor hen is een nieuwe afspraak ingepland op testlocatie De Broodfabriek.
  • Mensen die voor 12:00 uur een test-afspraak hebben op testlocatie De Broodfabriek worden of zijn inmiddels gebeld om de afspraak te verzetten naar een later tijdstip die dag.
  • Mensen die na 12:00 uur een test-afspraak hebben op testlocatie De Broodfabriek kunnen zich gewoon op het afgesproken tijdstip melden voor het afnemen van een test.


Klik hier voor de situatie op dinsdag 9 februari:


Veiligheid boven alles

GGD Haaglanden doet er alles aan om ook in deze omstandigheden te kunnen vaccineren en testen. Tegelijk hechten wij groot belang aan uw veiligheid die voor ons boven alles gaat. Bent u door de weersomstandigheden verhinderd om te komen of voelt het voor u niet veilig of verantwoord om op pad te gaan. Doet u dat dan vooral niet en maakt u gerust een nieuwe afspraak.


Komt u toch, met nogmaals onze dringende oproep voorzichtig te doen, maar bent u later of juist iets eerder dan de geplande afspraak? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen u met uw test- of vaccinatieafspraak op het moment dat u er bent.