project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Maandag 15 februari CODE ROOD: alle GGD-teststraten en vaccinatielocaties tot 12:00 uur dicht

Voor maandag 15 februari is er door het KNMI voor het hele land code rood (weeralarm) van kracht. Het KNMI heeft hiertoe besloten omdat er in de loop van de nacht en in de ochtend kans is op verraderlijke gladheid als gevolg van ijzel. In regio Haaglanden geldt code rood vanaf 03:00 uur vannacht.

Het afkondigen van code rood betekent dat alle teststraten van GGD Haaglanden en onze vaccinatielocaties op het terrein van het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag, het HagaZiekenhuis Sportlaan en Zalencentrum De Brug in ’s-Gravenzande tot 12:00 uur gesloten zijn.


Wat betekent dit voor uw afspraak?

Testafspraken of vaccinatieafspraken tot 12:00 uur gaan niet door. Afspraken vanaf 12:00 uur gaan (voor zover nu bekend) wel door.


Als u een afspraak heeft voor 12:00 uur, wordt u telefonisch geïnformeerd dat deze niet door gaat. Hierbij wordt het volgende gemeld:


  • Als u een afspraak heeft voor een coronatest, belt u voor het inplannen van een nieuwe afspraak met het landelijk callcenter: 0800 – 1202
  • Als u een afspraak heeft voor een vaccinatie, belt u voor het inplannen van een nieuwe afspraak met het landelijke callcenter. Dit nummer vindt u in uw uitnodigingsbrief.


U hoeft de SMS of het telefonische bericht niet af te wachten en mag ook meteen al contact opnemen voor het maken van een nieuwe afspraak.


GGD Haaglanden doet er alles aan om alle mensen die een afspraak hebben voor een test of vaccinatie op zondagavond 14 februari en maandagochtend 15 februari te bellen.