project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Dinsdag 9 februari: Alle GGD-teststraten en vaccinatielocaties weer open

Op dinsdag 9 februari zijn alle teststraten van GGD Haaglanden weer open. Deze waren behalve testlocatie De Broodfabriek in Rijswijk gesloten in verband met het winterweer. Ook de vaccinatielocaties bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag en HagaZiekenhuis Sportlaan zijn vanaf dinsdag weer open. Hiervoor golden eerder beperkte openingstijden.

Dit betekent dat iedereen die dinsdag een afspraak heeft om zich te laten testen in een van onze teststraten of een afspraak heeft voor een vaccinatie weer gewoon terecht kan.


Mochten de weersomstandigheden de komende dagen toch weer slechter worden, kan het zijn dat GGD Haaglanden alsnog tot het sluiten of aanpassen van openingstijden van locaties moet overgaan. Dit maken wij dan tijdig bekend.


Klik hier voor de situatie op maandag 8 februari.


Veiligheid boven alles

GGD Haaglanden is blij dat we vanaf dinsdag weer volgens planning kunnen gaan vaccineren en testen. Tegelijk hechten wij groot belang aan uw veiligheid die voor ons boven alles gaat. Bent u door de weersomstandigheden verhinderd om te komen of voelt het voor u niet veilig of verantwoord om op pad te gaan. Doet u dat dan vooral niet en maakt u gerust een nieuw afspraak.


Komt u toch, met nogmaals onze dringende oproep voorzichtig te doen, maar bent u later of juist iets eerder dan de geplande afspraak? Dat is geen enkel probleem. Wij helpen u met uw test- of vaccinatieafspraak op het moment dat u er bent.