project.skip_navigation Spring naar inhoud

Coronatestlocatie Zoetermeer verhuist

Na ruim een jaar verhuist onze coronatestlocatie aan de Denemarkenlaan in Zoetermeer naar een nieuwe plek. Vanaf 1 november kan iedereen zich laten testen op corona aan de Eleanor Rooseveltlaan 3.

Heeft u coronagerelateerde klachten en wilt u zeker weten dat u het virus niet opgelopen hebt? Laat u dan testen bij de GGD Haaglanden.


Lopend, met de fiets, auto of openbaar vervoer

In het leegstaande Rabobankgebouw aan de Eleanor Rooseveltlaan heeft GGD Haaglanden een nieuwe locatie ingericht. Direct bij de entree kunt u op de begane grond de testlocatie vinden. U kunt er op de fiets naartoe gaan. Automobilisten kunnen de auto voor de deur parkeren. Het dichtstbijzijnde treinstation is Zoetermeer Oost. De trams van RandstadRail komen niet in de buurt van dit adres.


De nieuwe testlocatie aan de Eleonor Rooseveltlaan 3 is geopend van maandag tot en met zondag van 8.30 tot 16.30 uur. Voor een coronatest bij de GGD is het verplicht om een afspraak te maken. Bel hiervoor naar 0800 1202 of maak online een afspraak via coronatest.nl. In de regio Haaglanden zijn nog zeven andere testlocaties van de GGD.

Alles over: