project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Coronatestlocatie Antoniushove wordt verplaatst en uitgebreid

Sinds maandag 9 november heeft GGD Haaglanden een nieuwe testlocatie op het Aegonplein 50 in het parkeerdek van Aegon op de grens van Den Haag en Leidschendam-Voorburg. Daarmee beschikt de GGD over een winterbestendige teststraat met een capaciteit van 1200 tests per dag. Vrijdag 13 november vinden de laatste coronatesten plaats bij de testlocatie Antoniushove in Leidschendam.

In totaal beschikt de GGD Haaglanden dan over acht testlocaties om inwoners met klachten gratis te testen: Den Haag centrum, bij HMC locatie Bronovo in Den Haag, Aegon locatie in Den Haag, in Naaldwijk, in Nootdorp, in Delft, in Zoetermeer en in Rijswijk. Zo zorgen we dat het testen laagdrempelig is voor iedereen in de regio met gezondheidsklachten.


De GGD heeft haar testcapaciteit de afgelopen tijd flink opgeschaald. Hierdoor kunnen mensen die ’s ochtends een afspraak maken voor een coronatest, dezelfde dag terecht bij een testlocatie in regio Haaglanden.


Testen kan uitsluitend bij klachten (koorts of luchtwegklachten, zoals hoesten of keelpijn) én op afspraak. Een afspraak maken kan zowel telefonisch als online.


  • Telefonisch: Maak een afspraak via het landelijke nummer: 0800-1202.
  • Online: Maak online een afspraak via www.coronatest.nl