project.skip_navigation Spring naar inhoud

(088) 355 01 00

Nieuwe vaccinatielocatie in Leidschendam-Voorburg

GGD Haaglanden heeft op 19 april een vaccinatielocatie geopend in de gemeente Leidschendam-Voorburg, aan de Appelgaarde 2 in Voorburg. Daarmee is de zesde vaccinatielocatie in de regio Haaglanden een feit.

Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar en heeft goede parkeermogelijkheden. Parkeren is gratis en kan voor de deur (op eigen terrein). Om alles in goede banen te leiden worden verkeersregelaars ingezet. Er is voldoende openbaar vervoer in de directe omgeving. De locatie is ook goed bereikbaar op de fiets.


Openingstijden

De vaccinatielocatie is 7 dag per week open, in eerste instantie van 9.00 tot 17.00 uur. Mogelijk worden de openingstijden verruimd als er meer mensen per dag kunnen worden gevaccineerd. In dat geval is de Appelgaarde open van 8.00 tot 20.00 uur. Of dat ook echt nodig is, is op dit moment onbekend. Naar verwachting wordt deze locatie tot het einde van het jaar gebruikt.


Vaccinatie bij de GGD

U kunt zich alleen op afspraak laten vaccineren. Als u een uitnodiging voor een vaccinatie bij de GGD hebt gekregen van de huisarts, werkgever of het RIVM, maakt u een afspraak via het landelijke telefoonnummer. Dat staat vermeld in de uitnodigingsbrief. Bij het maken van de afspraak kunt u, op basis van beschikbaarheid, zelf kiezen naar welke locatie u gaat.


Er zijn al vaccinatielocaties bij het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag, in het HagaZiekenhuis aan de Sportlaan in Den Haag, in Zalencentrum De Brug in ’s-Gravenzande en de voormalige voetbalvereniging Delfia in Delft.


Meer informatie

GGD Haaglanden vaccineert doelgroepen op basis van de landelijke vaccinatiestrategie. Op www.coronavaccinatie.nl staat een tijdlijn welke doelgroep wanneer aan de beurt is voor een vaccinatie. Ook vindt u daar algemene informatie.


Voor vragen over de coronavaccinaties of het coronavirus is het landelijke nummer 0800-1351 (dagelijks van 8.00-20.00 uur) beschikbaar.